Cheese Cake Run - Open Klassement

Hoe je het ook noemt; 13.1 mijl, 21k, halve marathon of een goed excuus. De Cheese Cake Run is een route van Centraal Station Arnhem naar Centraal Station Nijmegen en gaat voor 100% over verharde paden.

De route van de Cheese Cake Run is min of meer de kortste weg tussen beide stations. CCR kenmerkt zich door de eenvoud: alsmaar rechtdoor. Vanuit het centrum loop je richting Vredenburg en loop je langs de Rijkerswoerdse Plassen richting Elst. Vanuit Elst zet je de hardlooproute voort richting Oosterhout en Lent om uiteindelijk in hartje Nijmegen te arriveren. De route gaat grotendeels over dijken en fietspaden en kent nog geen 90 hoogtemeters.

Cheese Cake Run #7

De oorsprong van de Cheese Cake Run gaat terug naar 10 oktober 2013. Toen werd deze route voor het 'eerst' afgelegd. Een traditie werd geboren en ieder kwartaal volgde een nieuwe editie. Het idee achter de route was het lopen van een halve marathon en die prestatie trots af te sluiten bij Starbucks met een punt Cheese Cake, die was immers dik verdiend. De zesde editie (op 20 december 2015) was de laatste editie met maar liefst 31 deelnemers. De daarna verwachtte zevende editie kwam niet om organisatorische redenen.

De Cheese Cake Run echter is nooit vergeten en er is nog regelmatig vraag naar. Reden genoeg om deze een nieuw leven in te blazen. Op 6 mei 2018 lopen we alsnog de zevende editie om daarmee het Open Klassement - naar een idee van MudSweatTrails - te presenteren.

Route

Als je de route goed loopt, is deze 21.1km. De route kent halverwege een checkpoint bij station Elst. Uiteraard dient de route aaneengesloten en volledig hardlopend afgelegd te worden.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden en deze geschiedt op eigen risico.

Deelname en Tijdsmeting

Om opgenomen te worden in de ranglijst van het Open Klassement moet je wat data over jouw CCR-poging inzenden. De finishtijd die in de ranglijst wordt opgenomen wordt gebaseerd op jouw start-, tussen- en eindtijd.

Om deze tijden aan ons bekend te maken zul je een selfie (scherp en horizontaal!) moeten maken met de stationsklok (met secondenwijzer!) op de achtergrond. Bij ieder station één selfie.

Eigen risico en standaard code

Deelnemers aan de CCR Open Klassement lopen de CCR op eigen risico. Het is verstandig om anderen in te lichten als je de route gaat lopen. Het is ook aan te bevelen om voldoende voedsel, drinken en een mobiele telefoon mee te nemen.

Daarnaast gelden de standaard verkeersregels en vragen we je respect voor flora, fauna en je medelopers. De klok wint het nooit van een medeloper in nood en we laten onderweg geen rotzooi achter.

NaamBeste tijdPuntenPogingen
Er zijn nog geen inzendingen. Dat is niet gek, want het Open Klassement is nog niet geopend. Wees de eerste en doe mee met de zevende Cheese Cake Run op 6 mei!

Er zijn nog geen inzendingen. Dat is niet gek, want het Open Klassement is nog niet geopend. Wees de eerste en doe mee met de zevende Cheese Cake Run op 6 mei!Overige deelname voorwaarden

Social Mile houdt twee keer per jaar een Cheese Cake Run Open Klassement waar iedereen aan kan deelnemen. Er wordt geen onderscheidt gemaakt in geslacht of leeftijd. De klassementen zijn 1 mei tot en met 31 oktober - en van 1 november tot en met 30 april.

Gedurende het klassement kunnen punten verdiend worden en je kan ongelimiteerd deelnemen. Punten zijn als volgt te krijgen: eerste inzending 2pt., iedere volgende inzending 1pt., verbreken eigen tijd op CCR 1pt., dragen van een Social Mile shirtje tijdens activiteit 2pt., deelnemen aan Arnhemse Trappenloop 2018 2pt.

De deelnemer met de meeste punten aan het eind van het Klassement heeft vanzelfsprekend gewonnen en krijgt een leuke prijs welke nader bekend gemaakt zal worden. Prijzen zullen beschikbaar gesteld worden door Runiversity en/of partners.

Overige deelname voorwaarden

  • Deelnemers dienen zo snel mogelijk hun tijd te registreren na hun finish. Onnodig lang uitstellen van het doorgeven van de tijd wordt beschouwd als onsportief gedrag.
  • Tijdsregistratie door koppels of grotere groepen worden beschouwd als enkelvoudige deelnames (upload dus afzonderlijk je tijd).
  • Social Mile behoudt het recht om deelnemers uit de Open Klassementen te verwijderen als er twijfels bestaan over de juistheid van de ingevoerde gegevens. Bij twijfel aan de juistheid van de gegevens dient de deelnemer aan Social Mile aannemelijk te maken dat de gegevens juist zijn.
  • Ingevoerde gegevens en foto’s door deelnemers kunnen door Social Mile worden opgenomen in nieuwsartikelen en persberichten over het betreffende evenement.
TOP