×

FAQ

Laatste aanpassing op 29 mei 2018.

Social Mile haar 'Social Run' vindt iedere woensdagavond plaats. We verzamelen om 20:00u bij Helder Eetcafé (Rosendaalsestraat 279, Arnhem). Om 20:05u vertrekken we.

Naast bovengenoemde bijeenkomsten, plannen we regelmatig extra evenementen. De locatie, tijden en insteek van het evenement kan afwijken van de standaarden zoals bij de befaamde Social Run. Kijk voor details bij de geplande evenementen.

Deelname aan Social Mile is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wel worden er regelmatig evenementen georganiseerd waarbij kosten worden gemaakt en wij om een minimale bijdrage kunnen vragen.

Nee, bij Social Mile kennen wij geen vorm van lidmaatschappen.

Dit is uit privacy overwegingen. Met jouw handtekening geef je ons toestemming eventueel beeldmateriaal dat wij hebben gemaakt - of laten maken - mogen gebruiken voor promotionele doeleinden. Daarnaast geef je ook ter kennis akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en huisregels.

Jawel, een soort van. Je kunt met ons een ‘langdurige overeenkomst’ aangaan waarmee je ons toestemming geeft om eventueel beeldmateriaal dat wij hebben gemaakt - of laten maken - mogen gebruiken voor promotionele doeleinden. Daarnaast geef je ook ter kennis akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en huisregels.

Je kunt deze overeenkomst met ons aan te gaan door een betaald lid te worden. Houd er wel rekening mee dat het lidmaatschap ieder kalenderjaar opnieuw moet worden aangegaan.

Als je 5 kilometer aan een stuk kunt rennen, kun je al in principe al met ons mee. De Social Run’s zijn voor ieder niveau toegankelijk er van uitgaande dat er een prima basis conditie aanwezig is. We maken liever geen exclusie op basis van tempi, maar als een pace van 07:00/km voor jou veel moeite kost vragen wij ons af of je gelukkig wordt bij ons.

Meelopen met een van onze overige evenementen vraagt soms wat meer van je; de te lopen afstand varieert, zo ook het tempo en/of het type parcours. Wij doen ons uiterste best je hier zo goed mogelijk over te informeren op onze evenementen pagina.

Nee, Social Mile geeft géén trainingen. Een Social Run is dan ook geen (specifieke) training.

Wil je toch training, kijk dan eens op de website van Runiversity. Social Mile is hier onderdeel van.

Nee dit is niet verplicht. Al zouden we het wel super tof vinden als ook jij in een Social Mile shirtje loopt!

Het dragen van voldoende reflecterend materiaal is, zodra de zon voor 20:05u onder is, wél verplicht. Wij hanteren de tijdinformatie die op www.zonsondergang.info wordt gepubliceerd. Heb je geen hesje? Dan kun je deze voor een klein prijsje in onze webshop bestellen; het hesje is aan de voorzijde bedrukt met ons logo.

We hebben geen shirtjes op voorraad, een shirtje wordt dus op verzoek voor jou besteld, dit vinden wij overigens géén probleem! Jouw eigen shirtje bestel je in de webshop.

In het eerste weekend van iedere maand wordt een bestelling gedaan bij onze leverancier. De levertijd is dan ongeveer twee tot drie weken.

Nee. De shirtjes worden aan de voorzijde bedrukt met ons bekende schild. Aan de achterzijde komt jouw voornaam met daaronder het het Arnhemse netnummer. Van de tekst en het lettertype kan niet worden afgeweken.

We gaan uit van een route van ongeveer 7 tot 8 kilometer in de directe omgeving. Het kan eens beetje meer of minder worden.

Afhankelijk van de groepssamenstelling lopen we vaak in twee of soms zelfs drie groepen waarbij onderscheidt wordt gemaakt in tempo. Deze varieert van rond de 9, 10-11 en >11km/u. De vooraf aangegeven koploper bepaalt de route en inhoud van de editie.

Je vooraf aanmelden is niet nodig, wel vinden we het leuk als je het laat weten middels een berichtje op Facebook. Kom gewoon naar onze ontmoetingsplek, stel je netjes voor en vraag naar de captain.

Bij ons startpunt zijn over het algemeen voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving beschikbaar. Kom iets eerder zodat je op tijd bent als je niet meteen een plekje kunt vinden en misschien een stukje moet lopen.

Het gaat altijd door, weer of geen weer!

Je ziet niet vaak een groepje hardlopers bij een café, daaruit kun je al herleiden dat wij het zijn. Mocht je toch twijfelen, spot dan de kenmerkende gele shirtjes met ons logo op de voorzijde.

Stel je vragen op onze Facebook pagina, stuur een mail naar info@socialmile.nl of kom gewoon eens langs op woensdagavond. Blijf er vooral niet mee zitten.

Om de activiteiten van Social Mile zo leuk en veilig mogelijk te houden zijn er een aantal basis regels opgesteld. Bij deelname aan onze activiteiten gaat de deelnemer automatisch akkoord met deze huisregels. Deelnemers worden geacht op de hoogte te zijn van deze huisregels.

TOP